Choose language
     
 Microsoft Certified Partner Professionel IT-Support  
Om Mainpoint  |  Team Mainpoint  |  Udvikling  |  IT Support  |  Leanpoint  |  Referencer  |  Fjernsupport


Om Mainpoint

Mainpoint A/S. er et hastigt voksende selskab som udover vores IT support services, er aktive indenfor software outsourcing samt skræddersyede it-løsninger. Med hovedkontor i Nr. Alslev, Denmark, og vores udviklingsafdeling med eget kontor og ansatte lokaliseret i Chennai, Indien.

Vi specialiserer os indenfor udviklingen af specielt tilpassede software applikationer og services indenfor software outsourcing. Specifikt udfører vi programmering af specielle applikationer, database design, client-server samt internet/intranet software applikationer.

Igennem årene er det lykkedes os at opbygge et solidt team af professionelle, alle med forskellige baggrunde, og det medvirker dagligt i at udvide det kreative potentiale i virksomheden. Ekspertisen som vi besidder, favner over et bredt spekter af evner indenfor skræddersyet programmering, og involverer de sidst nye og mest effektive udviklings-teknologier, såsom .NET (ASP.NET, C#, VB.NET), XML og meget mere. Dette definerer et langt stykke ad vejen kvaliteten og pålideligheden af de speciel-applikationer som vi udvikler.

Vi leverer specielt udviklede applikationer til vore kunder og vi sørger for software outsourcing services for andre it-selskaber. Vores kompetence og erfaring sikrer at vi leverer førsteklasses service og -produkter til vore kunder. 

Hele vejen igennem udviklingsprocessen, trin for trin, fra konceptdesign til slutprodukt, opretholdes de højeste kvalitetskrav. Vores omfattende kommunikationsplatforme gør at vi kan holde os i kontakt med vore kunder 24 timer i døgnet.

Se også vores nye produkts websted på www.leanpoint.dk

Mainpoint A/S
Nykøbingvej 64
DK - 4840 Nr. Alslev

CVR: 21 42 20 88

 

¬©Mainpoint   www.mainpoint.dk - Tlf.(+45)3282 0052 - Fax.(+45)3282 0001 - Email:info@mainpoint.dk